am fost la fisc pe 27 octombrie. n-au vrut sa primeasca declaratia privind TVA pina nu era semnata de persoana care da instiintare cu privire la abonare la declaratia electronica. in instiintare era scrisa data programarii la 24 noiembrie 2011. ca sa nu astept doua luni, am fost pe 28 octombrie dupa masa la DAF Botanica. procedura a durat vreo 30 min. in sala erau 12 operatori, noi eram unicii contribuabili de acolo. comportamentul a fost adecvat, numai ca din lipsa "clientilor" operatorii rideau si spuneau bancuri in glas tare, ceea era cam neobisnuit pentru instituie de tip fiscal. imi inchipui ce va fi acolo dupa 1 decembrie, imi pare ca vor lucra pina la 8 seara inclusiv si simbetele.
procedura de abonare nu este complicata, trebuie doar de pregatit toate actele necesare din timp, plus de facut 2 utilizatori pe site (1 pentru contabil si 1 pentru director). sistemul este asemanator cu client-banc: 2 useri, 2 semnaturi. sistemul nu este complicat are rusa/romana, si sunt doar declaratiile fiscale (din pacare 4BASS nu este

).
in caz daca declaratia este gresita, se depunde cerere la fisc de anulare a decl. gresite, apoi se intocmeste cea corecta. detaliile nu le cunosc, trebuie de inscris la seminar.
PS: cine vrea sa mearga la seminar, spuneti, poate mergem mai multi impreuna, tot e mai vesel